Contact

NETWERKWEEK
SintLucas Eindhoven

Heb je een vraag? Stel deze hier

Bezoekadres
Torenallee 75
5617 BB Eindhoven

Postadres
Postbus 872
5600 AW Eindhoven

Telefoonnummer
040-2591391

E-Mailadres
info@sintlucas.nl

Routebeschrijving

Openbaar Vervoer
De mogelijkheden om met het openbaar vervoer naar onze locatie in Eindhoven op Strijp-S te komen zijn als volgt:

Buslijnen vanaf Centraal Station

Lijn 401     Eindhoven Airport via Meerhoven
Lijn 402     Veldhoven Sondervick
Lijn 403     Oerle Zuid

Voor al deze lijnen geldt uitstappen bij Halte Strijp-S. Vanaf die halte is het een paar minuten lopen naar het gebouw van Strijp-S.

Trein
Strijp-S heeft een eigen station waar treinen vanuit verschillende richtingen stoppen. Vanaf het station is het ongeveer vijf minuten lopen naar SintLucas. Je loopt via het station over de loopbrug naar Strijp-S. Je gaat langs het Klokgebouw en slaat aan het eind links af. Je volgt dit gebouw en steekt na 300 meter rechts over. Links ligt het Ketelhuisplein en rechts de skatehal Area51. Je gaat rechtdoor tussen twee gebouwen door en komt dan uit op de Torenallee. Het gebouw van SintLucas ligt aan de overkant. Je gaat 50 meter naar rechts over de middenberm van de Torenallee en vervolgens naar links.

Auto
Bij het gebouw van SintLucas op Strijp-S is geen gelegenheid om te parkeren. Op Strijp-S zijn voldoende (betaalde) parkeerplekken aanwezig, onder andere in de parkeergarage bij het Klokgebouw en op de parkeerplaatsen aan de Kastanjelaan. Bekijk onderstaande site voor meer informatie over parkeren op Strijp-S.

Parkeren Strijp-S